μπαλαγιαζ τιμεσ αθηνα

Balayage: Τι είναι το Balayage και Γιατί είναι Τόσο Δημοφιλές?

Χρώμα χαμηλής συντήρησης χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα

Το Balayage κυκλοφορεί εδώ και καιρό, αλλά αυτή η διαχρονική τεχνική έχει ξαναμπεί στα καλύτερα κομμωτήρια ως ένα από τα πιο δημοφιλή και συχνά ζητούμενα στυλ.

Θέλετε την απέραντη μαγεία του; Επικοινωνήστε με το κομμωτήριο μας για αυτήν την τόσο αγαπημένη τάση στα μαλλιά.
Τι είναι τα μαλλιά balayage?

Ο όρος balayage προέρχεται από τη γαλλική λέξη που σημαίνει «σκούπισμα». «Είναι μια ελεύθερα τεχνική βαφής μαλλιών που δίνει μια πραγματικά αναμεμειγμένη, φυσική εμφάνιση χωρίς σκληρές ή εμφανείς γραμμές αναγέννησης».

Το Balayage είναι μια τόσο όμορφη τεχνική που αναδεικνύει πραγματικά την τέχνη και του επαγγελματικού χρώματος και του κομμωτηρίου.

Το Balayage επιτρέπει ένα ηλιόλουστο, φυσικό χρώμα μαλλιών, με πιο απαλή, λιγότερο αισθητή αναγέννηση. Η βασική ιδέα ότι είναι λιγότερο είναι περισσότερο όταν δημιουργείτε ένα φυσικό, πολυτονικό φινίρισμα. Η τεχνική χρησιμοποιεί μπαλώματα φωτός και σκιάς για να δημιουργήσει πολλαπλές διαστάσεις στο χρώμα.

Το Balayage είναι αρκετά διαφορετικό από τα παραδοσιακά highlights, επειδή δεν χρησιμοποιείται αλουμινόχαρτο και το χρώμα είναι ζωγραφισμένο με ελεύθερο χέρι. Αν έχετε ποτέ ανησυχήσει για το ριγέ χρώμα μετά από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, το balayage είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αποφύγετε αυτή την έντονη αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων – ειδικά αν είστε πιο ξανθοί.

Το χρώμα που δημιουργείται είναι απόλυτα προσαρμοσμένο για εσάς και μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί με τρόπο που να επαινεί ή να αποσπά την προσοχή από ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος αν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα σας αλλά δεν θέλετε μια τολμηρή αναθεώρηση της εμφάνισής σας.

Πώς εφαρμόζεται το balayage?

Το Balayage είναι βαμμένο στην επιφάνεια της τρίχας και δεν είναι κορεσμένο μέσω του τμήματος μέχρι τις ίδιες τις άκρες. Αυτό εξασφαλίζει μια ομαλή, αναμεμειγμένη χρωματική παλέτα. Μπορεί επίσης να ονομαστεί τεχνική ελεύθερου χεριού, επειδή δεν χρησιμοποιείται αλουμινόχαρτο ή μηχανισμός για τη δημιουργία των επισημάνσεων.

Πόση ώρα θα πάρει?

Το βάθος του balayage μπορεί να ποικίλλει τόσο πολύ από «λίγες μικρές ανταύγειες που θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά έως μια πλήρη εμφάνιση τριπλής διαδικασίας που μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ώρες».

Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να κάνετε ένα πολυτονικό, πολυεπίπεδο balayage σε σύγκριση με το κανονικό χρώμα. Αλλά το πλεονέκτημα της εφαρμογής σημαίνει ότι θα μπορείτε να αφήσετε περισσότερο χρόνο ανάμεσα στο επόμενο ραντεβού σας για το χρώμα. Αν θέλετε μερικά babylights balayage, αυτό μπορεί να διαρκέσει μόλις 45 λεπτά.

Γιατί το balayage είναι τόσο δημοφιλές?

Πριν από δέκα χρόνια το balayage δεν ήταν το φαινόμενο χρωματισμού που είναι σήμερα, είναι μια αρκετά συγκεκριμένη μέθοδος χρωματισμού που δεν είχε διδαχθεί ευρέως στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι πρόσφατα. 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή στροφή από την τυπική εμφάνιση balayage σε κάτι πιο διακριτικό», εξηγεί ο Josh. «Εξετάζουμε χρώμα low-fi αλλά κατάσταση high-fi. Τα πολυτονικά, φυσικά εφέ είναι αυτό που τελειοποιήσαμε για την πασαρέλα και τώρα στο ατελιέ.

«Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είναι πραγματικά χρωματισμένο ή όχι. πρόκειται για μια χαμηλών τόνων, υπερφυσική ατμόσφαιρα. 

«Αυτά είναι ημιμόνιμα χρώματα που έχουν επινοηθεί ως το «lip-gloss» των μαλλιών, λόγω των μαλακτικών ιδιοτήτων τους που δίνουν άψογη λάμψη και ζωντάνια. Μη δεσμευτική, εύκολη χρήση στο κομμωτήριο – χρώμα που βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών.»

Μερικές διασημότητες που αγαπούν το balayage είναι η Rosie Huntington-Whiteley, η Olivia Palermo, η Jessica Biel, η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian και η Amber Heard.

Και μην νομίζετε ότι μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε μακριά μαλλιά δεν μπορείτε να επιτύχετε την εμφάνιση. Όσο κοντά και να είναι τα μαλλιά σας, μπορείτε να ροκάρετε το balayage.

Θέλει πολλή συντήρηση?

«Τυπικά το balayage απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση από το παραδοσιακό χρώμα. Αναπτύσσεται όμορφα και δεν υπάρχουν ισχυρές γραμμές αναγέννησης», λέει ο Richard Ward. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να περιμένετε περισσότερο μεταξύ των ραντεβού, επομένως είναι «η τέλεια τεχνική για μια σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα».

«Αν θέλετε να κάνετε το balayage σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, επιλέξτε ένα babylight – είναι ο πιο διακριτικός τύπος χρώματος που μπορείτε να επιλέξετε». Συνιστάται επίσης να επενδύσετε σε κάποια καλής ποιότητας προϊόντα styling περιποίησης χρώματος για να διατηρήσετε το χρώμα σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε τονωτικά μαλλιών ή ένα από τα καλύτερα μωβ σαμπουάν.

Εάν το χρώμα σας γίνει ορειχάλκινο μετά από λίγο, μπορείτε να το «φρεσκάρετε χωρίς να το ανεβάσετε πλήρως με τόνερ ή γυαλάδα για να επαναφέρετε τη λάμψη σας».

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους/μήκη μαλλιών?

«Το Balayage είναι για όλους, όλους τους τύπους μαλλιών και τα χρώματα μαλλιών». «Είναι μια θαυμάσια όμορφη τεχνική που μπορεί να επιλεγεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω, τέλεια εξατομικευμένη ανάλογα με το επιθυμητό τελικό φινίρισμα. Το κλειδί για τη διατήρηση αυτής της εμφάνισης σε όλους τους τύπους μαλλιών είναι η διατήρηση του χρώματος.»

Λειτουργεί τόσο σε ανοιχτόχρωμα όσο και σε σκούρα μαλλιά ανάλογα με το πόσο πιο ανοιχτόχρωμα θέλετε να κάνετε και σε όλες τις υφές των μαλλιών. Μπορείτε να ζητήσετε balayage έως ξανθό ή balayage για καστανά μαλλιά ή σκούρα μαλλιά, και ο κολουρίστας σας θα μπορέσει να προσαρμόσει το στυλ στα μέτρα σας. Ίσιο, κυματιστό ή σγουρό. ανεξάρτητα από την κατηγορία των μαλλιών σας, το χρώμα μπορεί να λειτουργήσει καλά και να φαίνεται υπέροχο.

Η τεχνική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων με μακριά, ανάγλυφα μαλλιά, καθώς δημιουργεί ένα όμορφο, beachy στυλ.

Εάν, ωστόσο, έχετε balayage στα κοντά μαλλιά σας - ας πούμε ένα bob - και μετά θέλετε να δοκιμάσετε το μακρύ στυλ παραλίας, η Hershesons κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σειρά από επεκτάσεις μαλλιών με ταινία balayage, που θα συνδυάζονται άψογα. Η υπηρεσία διάρκειας 60 λεπτών περιλαμβάνει ένα Συμβουλευτική για ταίριασμα χρωμάτων, εφαρμογή, κούρεμα, πλύσιμο και στέγνωμα με πιστολάκι και οι ταινίες θα πρέπει να διαρκέσουν έως και οκτώ εβδομάδες και τα μαλλιά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν έως και τρεις φορές.

Πόσο διαρκεί το balayage?

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια αυτού του στυλ είναι ότι «δεν απαιτεί τόση συντήρηση όσο το παραδοσιακό χρώμα». Το ανάμεικτο φινίρισμα σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε περισσότερο χρόνο μεταξύ των ραντεβού σας στο κομμωτήριο. Και ανάλογα με το στυλ που προτιμάτε, μπορείτε να αφήσετε έως και τέσσερις μήνες μεταξύ των ανανεώσεων.
Image
Image
© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved