μπαλαγιαζ κοστοσ
This image for Image Layouts addon

Μπαλαγιάζ
Κόστος

Μπαλαγιάζ Τιμές
Το μέσο κόστος του μπαλαγιάζ ξεκινά από 45 € για ελαφριά, μερική κάλυψη και κοντά μαλλιά, και από 70 έως 130 € για να φτιάξετε μπαλαγιάζ σε μακριά μαλλιά σε διάφορους τόνους.

Το Balayage είναι μια μοναδική τεχνική βαφής μαλλιών που διαρκεί και προσφέρει μια φυσική, πολυδιάστατη εμφάνιση προσθέτοντας ένα ελαφρύ φτερό χρώματος κοντά στις ρίζες και συνδυάζοντάς το καλλιτεχνικά με άκρα κορεσμένα σε έντονο χρώμα. Για να προσδιορίσετε το κόστος των μαλλιών σας, μπορείτε τηλεφωνικά να κλείσετε το ραντεβού σας ή να επισκεφθείτε το κομμμωτήριο μας.

Τι Είναι το Balayage

Το balayage είναι μια σύγχρονη μορφή βαφή μαλλιών, καθιστώντας λιγότερο πιθανό, να υποστούν κάθε είδους ζημιά το μαλλιά σας. Το μπαλαγιάζ είναι μια μοναδική τεχνική χρωματισμού που εφευρέθηκε στη Γαλλία. Αυτή η καλλιτεχνική φόρμα περιλαμβάνει σαρωτικές, δημιουργικές πινελιές ανάμεικτου χρώματος που εφαρμόζονται κατά παραγγελία για να ταιριάζουν σε κάθε πελάτη.

Δεν μπορείτε απλά να το ονομάσετε ελεύθερο στυλ, γιατί αυτή η τεχνική απαιτεί την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία για να γίνει σωστά. Οι κομμωτές πρέπει να έχουν πολλές γνώσεις σχετικά με διαφορετικές μεθόδους κορεσμού χρώματος, καθώς και για συγκεκριμένη επιλογή προϊόντων και χρωμάτων για κάθε πελάτη. Το μπαλαγιάζ δεν είναι το ίδιο με το "babylights" ούτε και τις καλύτερες στιγμές.

Πόσες Ώρες Χρειάζεται για να Κάνω Μπαλαγιάζ

Για να επιτύχετε άψογο αποτέλεσμα και τέλεια λάμψη στα μαλλιά σας: Συνολικά, ο χρόνος αναμονής στο κομμωτήριο είναι, από 1 έως 2 ώρες για να έχετε όμορφα μαλλιά που ακτινοβολούν. Τα μακρύτερα μαλλιά χρειάζονται επίσης περισσότερο χρόνο από τα κοντύτερα μαλλιά για να τονίσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας στιλίστας πρέπει πρώτα να δει την τρέχουσα κατάσταση των μαλλιών σας για να καθορίσει πόσο καιρό θα διαρκέσει το μπαλαγιάζ.

Πόσο Διαρκεί το Balayage

Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν τις καλύτερες στιγμές από 3 έως και 5 μήνες. Το Balayage είναι χαμηλής συντήρησης χρώμα μαλλιών, φαίνεται καλύτερα και δεν αφήνει μια σαφώς καθορισμένη, σκληρή γραμμή μεταξύ του φυσικού σας χρώματος και των ελαφρύτερων αποχρώσεων σας καθώς μεγαλώνει η τρίχα. Αντ 'αυτού, διατηρεί την εμφάνιση των ηλιόλουστων, φυσικών τόνων.

Image
Image
© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved