Κομμωτήρια - Κουρεία Νέο Ψυχικό | Kp Hair Salon

Κομμωτήρια - Κουρεία Νέο Ψυχικό | Kp Hair Salon

Κομμωτήρια Νέο Ψυχικό. Βρείτε το καλύτερο κομμωτήριο σε Νέο Ψυχικό με εξειδικευμένους κομμωτές και hair colorists για την ανανέωση των μαλλιών σας.

Κλείσε ραντεβού online στα καλύτερα κομμωτήρια στην περιοχή Νέο Ψυχικό, σε Αθήνα Αττική ή επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας για υπηρεσίες όπως: κούρεμα, χτένισμα, βαφή μαλλιών, balayage, ombre, νυφικά χτενίσματα.


Οι Υπηρεσίες μας...

Επιλέξτε τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου μας που εσείς προτιμάτε και προσαρμόστε το πακέτο περιποίησης μαλλιών ή άκρων, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Κούρεμα

Η επιλογή του ιδανικού κουρέματος και η περιποίηση των μαλλιών, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άλλοι προσέχουν στην εμφάνισή μας, ένα σωστό ανδρικό ή γυναικείο κούρεμα μπορεί να αναδείξει ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα σε κάθε πρόσωπο.

Το Kp Hair Salon βρίσκεται στην Αθήνα στην περίφημη γειτονιά Νέο Ψυχικό, το κομμωτήριο Kp Hair Salon, είναι ένα παρθένο και κομψό καταφύγιο που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες πολυτελείας σε ένα μοντέρνο και λαμπερό περιβάλλον. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν κούρεμα, χτένισμα, μπαλαγιάζ και βαφή μαλλιών και άλλα σε προσιτές τιμές.

Χτένισμα

Οι κομμωτές μας είναι από τους καλύτερους στα μοναδικά και ιδιαίτερα χτενίσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Στο κομμωτήριο Kp Hair Salon σας προτείνουμε τις top επιλογές για ένα ιδανικό χτένισμα που θα σας κάνει λάμψετε σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για χτενίσματα γάμου, βραδινά χτενίσματα, χτενίσματα με μπούκλες, πλεξούδες, κότσο ή χτενίσματα με πιασίματα.

Τα πρότυπα και η μόδα αλλάζουν συνεχώς, ανάλογα με την εποχή και το χτένισμα αποτελεί ένα κομμάτι γοητείας για κάθε γυναίκα. Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας για χτένισμα με φράντζα, ίσια, κοντά, μεσαία, μακριά ή σγουρά μαλλιά. Είτε πρόκειται για μοντέρνο κομψό ή κλασσικό χτένισμα, το τέλειο χτένισμα απαιτεί μέγιστο κράτημα, και στο κομμωτήριο Kp Hair Salon χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών της Schwarzkopf για τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα.

Βαφή Μαλλιών

Δώσε ένταση στο χρώμα των μαλλιών σου και απέκτησε την βαφή μαλλιών που ονειρευόσουν. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές βαφές μαλλιών Schwarzkopf στο κομμωτήριο Kp Hair Salon, για ένα μοναδικό χρώμα και μια εκπληκτική λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας. Εμπιστευτείτε της βαφές μαλλιών Schwarzkopf Professional και διάλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία το προϊόν που σας ταιριάζει.

Το κομμωτήριο μας προσφέρει τους πιο ταλαντούχους στυλίστες σε όλη την Αθήνα. Αν ψάχνετε για βαφή μαλλιών, ένας από τους στυλίστες μας μπορεί να επιτύχει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας. Ακόμα κι αν δεν είστε ακόμα σίγουροι πιο χρώμα μαλλιών θέλετε να κάνετε, οι κομμωτές μας θα χρησιμοποιήσουν την πολυετή εμπειρία τους για να σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη επιλογή για το χρώμα των μαλλιών σας.

 
Το balayage είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βαφή μαλλιών που διαρκεί η οποία αποτελεί την τέλεια επιλογή για τα μαλλιά σας. Αν ψάχνετε κομμωτήριο για μπαλαγιάζ κοντά σας στην Αθήνα. Αφήστε μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε και θα είστε ικανοποιημένοι.

Τώρα, προτού επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας, πρέπει να γνωρίζετε το όνομα της εμφάνισης που θέλετε! Ας ξεκινήσουμε με τον όρο balayage. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι είναι το μπαλαγιάζ. Αυτή η τεχνική χρωματισμού σημαίνει "σκούπισμα" στα γαλλικά, που σημαίνει ότι ο κομμωτής θα σκουπίσει ελεύθερα το χρώμα πάνω από δείγματα μαλλιών πριν το καλύψει, επιτρέποντας στη βαφή να τεθεί σε ισχύ. Αυτά τα δείγματα μαλλιών δεν ξεκινούν από το στέμμα του κεφαλιού σας, αλλά μπορούν να ξεκινήσουν λίγο κάτω από αυτό ή στο κέντρο του κεφαλιού σας. Λόγω αυτού, δημιουργεί μια πιο φυσική εμφάνιση για τα μαλλιά σας, καθώς δεν υπάρχει έντονη αντίθεση μεταξύ του ενός χρώματος και του άλλου. Συνήθως, θα πρέπει να λεύκανση να ελαφρύνει τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε σωστά την εμφάνιση του balayage.
 
 
 
Image
Image
© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved