- Καλώς ήρθατε στο Kp Hair Salon

Το Kp Hair Salon είναι μια ελίτ της Schwarzkopf Professionnel.
Αποφασισμένο να συναλλάσσεται με βάση τη φήμη και όχι το όνομα, το Kp Hair Salon είναι το μέρος που πρέπει να πάτε για τα υψηλότερα πρότυπα. Το φιλικό, ταλαντούχο προσωπικό δεν σας κάνει απλώς να φαίνεστε όπως θέλετε, αλλά σας κάνουν να φαίνεστε καλύτερα. Kp Hair Salon είναι το όνομα που πρέπει να γνωρίζετε! Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

- Δημιουργήστε το τέλειο look μαζί μας

Υψηλή ποιότητα - υπηρεσίες ομορφιάς που χτίζουν την αυτοπεποίθησή σας και μεταμορφώνουν την εμφάνισή σας είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε με κάθε ταξίδι που κάνετε στο Kp Hair Salon. Είτε ψάχνετε για ένα υπέροχο χτένισμα, κούρεμα, βαφή μαλλιών, ανταύγειες, μπαλαγιάζ, brazilian keratin, ή άλλη εξατομικευμένη υπηρεσία κομμωτηρίου, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

- Υπηρεσίες Βαφής Μαλλιών
Highlights, Ombre, Balayage

Ψάχνετε για Balayage, Ombre, Babylights, Partial Highlights, Foilyage ή The Trendy AirTouch Technique; Ίσως μια ολόκληρη αλλαγή χρώματος. Οι ειδικοί μας στο χρώμα και το στυλ είναι έτοιμοι για εσάς!

- Οι πιο πρόσφατες τεχνικές κουρέματος

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι όταν σε συναντούν είναι το κούρεμα σου. Φροντίστε να αφήσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση! Η επιλογή του στυλ των μαλλιών σας είναι καθοριστική για τον τρόπο που σας αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Από την εκτεταμένη εμπειρία μας, έχουμε σχεδιάσει ένα μενού υπηρεσιών κουρέα που διασφαλίζει ότι λαμβάνετε υπηρεσίες κουρέα υψηλής ποιότητας από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Η υπόσχεσή μας προς εσάς: Εντυπωσιακά χτενίσματα

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δίνουμε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα σε άντρες και γυναίκες για να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφα, να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση στο βήμα τους - είτε είναι σημαντικές συναντήσεις, είτε κοινωνικές εκδηλώσεις, βραδιές, ραντεβού ή γάμος.

- Μπορεί να υπάρχει μια θέση για εσάς
στο Kp Hair Salon

Η φήμη του Kp Hair Salon για την αριστεία βασίζεται στον συνδυασμό ταλέντου της ομάδας μας, στην εκτενή εκπαίδευση και στην εστίασή μας, στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη.
© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved